У Кіровограді на маршрут вийшов муніципальний патруль

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 5 травня, у Кіровограді почав працювати муніципальний патруль. У свій перший рейд патруль відправився у складі представників мліції, міської дружини, спецінспекції та спеціалістів управління сприяння розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення і управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

– Ідея муніципального патруля належить міській владі, яку активно підтримали в міському управлінні внутрішніх справ, – відзначив заступник міського голови Сергій Васильченко. – Патруль буде дієвим засобом у боротьбі із незаконним будівництвом, стихійною торгівлею, несаекціонованим встановленням малих архітектурних форм, літніх торгівельних майданчиків, продажем алкоголю у нічний час, оскільки має всі повноваження складати протоколи порушень і передавати їх на розгляд адміністративної комісії чи суду.

Перший маршрут муніципального патруля проляже у мікрорайоні Шкільному. Сьогодні, під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради секретар міської ради Іван Марковський звернув увагу на збільшення кількості різного роду торгівельних наметів та кіосків “на курячих ніжках” на території міста. Тож завдання патруля на сьогодні – перевірити легітимність діяльності об’єктів торгівлі у цьому районі обласного центру.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар