На Кіровоградщині перебуває 11 тис. переселенців

На сьогоднішній день на Кіровоградщині проживає 5647 сімей вимушених переселенців з АР Крим, Донецької та Луганської областей, що загалом становить більше 11 тис. осіб.

Про це під час апаратноі наради повідомив Олександр Догаров, директор департаменту соціального захисту населення Кіровоградськоі ОДА.
“На сьогоднішній день 5017 сімей звернулися за отриманням державноі домомоги. 4970 сімей, а це 90℅ усіх, хто звертався, отримали цю допомогу. 71 сім’я не отримала допомогу через те, що соціальними службами були виявлені факти наявності у даних родинах депозитних рахунків, більше 2 автомобілів, а також житло за межами областей, які вони покинули”, – проінформував Олександр Догаров.
За словами Олександра Догарова, нині в області діє 5 постанов КМУ про допомогу вимушеним переселенцям з Донецькїі та Луганської областей, а також АР Крим, за якими вони отримують кошти на проживання та утримання дітей. Згідно цих постанов вимушені переселенці, які проживають на Кіровоградщині, отримують 94, 5 млн грн щомісячно.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар