«Це реальність, а не казка!» – перший сольний концерт Владислава Кашпуренка (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Вчора, 30 квітня у залі обласної філармонії відбувся перший сольний концерт під назвою «Я просто хочу дарувати людям радість…» молодого та харизматичного соліста Владислава Кашпуренка. Нагадаємо, що нещодавно Влад відкрив для себе нові горизонти. А саме, на «сліпих» прослуховуваннях на шоу «Голос країни» на каналі «1+1» до молодого співака повернулися всі чотири тренера! Вибравши Олександра Пономарьова у наставники, Владислав ступив на шлях жорстокої боротьби за місце у шоу-бізнесі. У наступному турі – вокальні битви між учасниками – Владу вдалося пройти у прямі ефіри, до яких він зараз і готується. Але це буде потім. Цього ж вечора Владислав співав лише для кіровоградців. 

Читайте також: Тренери «Голосу країни» боролися за кіровоградського співака-самоучку (ВІДЕО)

Біля філармонії зібрався цілий натовп. Всі посміхаються і розмовляють про головного винуватця свята – Владислава Кашпуренка. Знайомі, родичі, перші вчителі та просто шанувальники голосу хлопця чекають. У холі філармонії приблизно така ж ситуація…

Вдалося «схопити» Влада перед концертом та побажати успіхів. Він хвилюється, кудись дзвонить та перевіряє, щоб усе було готове перед виступом. Співака причепурили, наклали сценічний грим – можна починати.

Пролунало три дзвінки і зал затих в очікування. На екранах збоку від сцени – ввімкнувся сюжет з «Голосу країни». Це перше інтрев`ю з Владиславом.

А потім на сцені з’явився і сам винуватець свята. Нестримний сильний голос, до болю знайомі і рідні українські пісні, італійська класика, а ще милозвучні композиції від колективів «Єлисаветретро» і “Концертіно”, запальні танці від «Зорян» і «Конвалії» – все це тримало глядачів і постійному творчому напруженні. Кожен боявся хоч на мить відірвати погляд від сцени, щоб нічого не пропустити.

Та чи не найбільшим сюрпризом для гостей філармонії стало те, що і сам Владислав затанцював! Зал не стримувався – море квітів, оплесків, овацій!

Ще одним сюрпризом мала стати пісня «І все буде добре» (Океан Ельзи) у виконанні народного артиста України Сергія Дьоміна. Правда, далеко не всі і не одразу впізнали відомий хіт в його обробці. Мабуть, деякі пісні мають залишатися недоторканими.

Заключними акордами творчого вечора став виступ тріо у складі Владислава Кашпуренка, Ярослава Страшного та Сергія Дьоміна. І цього разу оплески від глядачів звучали більш щиро.

Після завершення концерту стомлений артист роздавав автографи, фотографувався з шанувальниками, ділився враженнями від участі в «Голосі країни» і першого сольного концерту. «Це реально, і це не казка, хоча так важко повірити. Головне, що глядач пішов щасливий і я цьому несказанно радий», – сказав Владислав кореспонденту Першої електронної газети.

 

Читайте такожУчасник «Голосу країни»: Я пройшов відбір на шоу і в цей час мене звільнили з роботи в обласній філармонії

Катерина Рисленко для Першої електронної газети

Поширити:

Залишити коментар:

коментар