У Кіровограді роздали “степових красунь” (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Десятий ювілей фестиваль-конкурс «Степова красуня» відзначив у Кіровоградському обласному українському академічному музично-драматиному театрі ім. М. Кропивницького. Титули “Степових красунь”, хоч більшість з приставкою “віце”, отримали усі конкурсантки.

Цього року леді з різних куточків України приїхали до Кіровограда, щоб отримати свою корону красуні. Були представники з Вінниці, Донецька, Кіровограда, Світловодська, Херсону, Хмельницького.

З пустими руками не поїхав ніхто, адже всі отримали титул: кількість учасниць була рівною порядку номінацій «віце» та призових першостей. Але про це згодом, адже перед гала-концентом дівчатам довелось пройти випробування п’яти фестивальних днів: благодійні акції, соціальні проекти, аудішин.

Зокрема, конкурсантки взяли участь в акціях «Чисте довкілля» і «Промінчик доброти». Під час останньої вони розмалювали чашки для дітей центру соціально-психологічної реабілітації «Надія». А ще дівчата допомогли збирати кошти для маленької Марійки Поліщук, якою опікується ГО  «Серце матері». Спільними зусиллями зуміли зібрати 3 200 гривень на її лікування.

Гала-концерт фестивалю відбувся 28 квітня в залі Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М.Л. Кропивницького.

Барвисте шоу почалося з виходу на сцену прекрасних україночок в народному вбранні. Український костюм був презентований не лише у традиційному вигляді, а й у форматі вечірньої, весільної сукні.

Авангардні костюми на тему «Багаття степового краю» перетворили учасниць на соняшників, степових метеликів, дихання степу, голубок, серед красунь була також володарка степу, королева полів, скарбниця скіфів, оригінальністю вирізнилась учасниця у костюмі зоряного сяйва.

Закривав презентацію авангардного вбрання Янгол Миру. У такому костюмі вийшла учасниця, яка отримала гран-прі конкурсу «Степова красуня» п’ятнадцятирічна Марина Пшиченко.

Решта титулів розділились так:
Перша вікова категорія 4-5 років:
Степова красуня – Белова Дар’я
І віце Степова красуня – Проценко Олександра
ІІ віце Степова красуня – Бурко Анна
ІІ віце Степова красуня – Стрижнева Софія

Друга вікова категорія 6-7 років:
Степова красуня – Тіханович Каріна
І віце Степова красуня – Павлова Катерина
І віце Степова красуня – Павлова Софія
ІІ віце Степова красуня – Бендера Анастасія
ІІІ віце Степова красуня – Голованова Анастасія

Третя вікова категорія 9-10 років:
Степова красуня – Ступак Анна
І віце Степова красуня – Ткачова Анастасія
ІІ віце Степова красуня – Залевська Кристина
ІІІ віце Степова красуня – Сафронова Анастасія

Четверта вікова категорія 12-15 років:
Степова красуня – Ковальчук Вікторія
І віце Степова красуня – Романюк Світлана
ІІ віце Степова красуня – Васильева Карина
ІІІ віце Степова красуня – Мороз Анастасія
Перлина степового краю – Хоменко Катерина

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар