В Олександрійському райвідділі міліції – новий керівник

Тимчасово виконуючим обов’язки начальника Олександрійського районного відділу УМВС України в області призначено 33-річного майора міліції Віталія Кравцова, який до цього 10 років поспіль очолювавсектор Державної служби боротьби з економічною злочинністю Олександрійського міського відділу УМВС.

На другий день після призначення Віталій Миколайович провів прес-конференцію з представниками місцевих ЗМІ, на якій зокрема коротко розповів про себе, а також про найбільш проблемні питаннях у роботі райвідділу, озвучив і  своє ставлення та основні вимоги до підлеглих, проаналізував й інші важливі для правоохоронної сфери питання.

Після здобуття вищої юридичної освіти офіцер Кравцов кілька років пропрацював у штабному підрозділі Олександрійського міськвідділу. З 2005 року і до 27 квітня 2015 року його служба в органах внутрішніх справ тісно пов’язана з протидією економічній злочинності. У секторі ДСБЕЗ Віталій пройшов шлях від оперуповноваженого до начальника. Останні роки  він очолював і п’ятий міжрайонний відділ Державної служби боротьби з економічною злочинністю (м. Олександрія та район, Долинський,Петрівський та Новгородківський райони). Одними з основних видів злочинів, з якими найчастіше доводилося стикатися Віталію Кравцову, пов’язані з кредитно-фінансовою та бюджетною сферою, а також корупційними проявами.

Під час зустрічі з журналістами  він зокрема зазначив: «Я добре знайомий з Олександрійським районом, так як до призначення на цю посаду очолював міжрайонне відділення по боротьбі з економічною злочинністю. Зараз, після ознайомлення зі статистичними даними, можу сказати, що тут найбільш проблемними ділянки  – є крадіжки і нанесення тілесних ушкоджень на грунті побутових конфліктів. Ось в цьому напрямку ми і будемо активно працювати. Серед економічних злочинів у нашому аграрному районі найпоширеніші – самовільні захоплення земельних ділянок. Загалом, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року зростання злочинності склало в середньому 25%, так що роботи – достатньо», – зауважив новопризначений керівник.

Що стосується вимог до співробітників райвідділу, то коментуючи це питання Віталій Кравцов  зазначив, що перш за все вимагатиме від підлеглих активного й уважного ставлення до громадян, котрі звертаються до правоохоронців і потребують їхнього втручання,  а також обов’язково сумлінне виконання своїх службових обов’язків. Окрім того, новопризначений керівник відзначив, що штат райвідділу не повний, є кілька вакантних місць, а також акцентував, що з усіма налаштований на тісну співпрацю та конструктивний діалог. У тому числі і спілкування з  місцевою пресою.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар