Кіровоградські гирьовики повернулися з перемогою з Кубку України

Більше 100 спортсменів з усієї України взяли участь у змаганнях за Кубок України з гирьового спорту пам’яті Є.Ф. Гарнич-Гарницького. Кіровоградська команда на цих змаганнях здобула низку переконливих перемог.

Змагання, що проходили 24-26 квітня 2015 року у спортивному корпус Національного медичного університету імені О.О.Богомольця у Києві, проводились з метою розвитку і популяризації гирьового спорту в Україні, підвищення рівня майстерності спортсменів та виявлення кращих спортсменів для участі в міжнародних змаганнях. Кубок України (етап) проводився серед чоловіків у категорії поштовх довгим циклом, а серед жінок – у категорії ривок. Загальне керівництво організацією та проведенням змагань здійснювалося Федерацією гирьового спорту України.

Основу команди Кіровоградщини складали спортсмени з Бобринецького, Голованівського та Олександрівського району (тренери Іван Гольша та Іван Намесник з Бобринця, Василь Даценко з Голованівська, Микола Марфула з Олександрівки. Змагання відбувалися особисто-командні, розповів Першій електронній тренер Іван Гольша. Серед команд кіровоградські спортсмени посіли ІІ місце (І місце – команда Житомира, ІІІ – Києва), а самі спортсмени з Кіровоградщини вибороли два І місця, три – ІІ і чотири ІІІ місця у особистому заліку.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар