На Алеї Слави у Новій Празі висадили клени та ясени

Минулими вихідними у рамках Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» на Алеї Слави в Новій Празі висадили близько 50 кленів та ясенів,  а загалом по селищу – 130 саджанців дерев.

До акція з озеленення та упорядкування території селища цього разу особисто долучився й голова Олександрійської РДА Андрій Коломійцев, селищний голова Ольга Горбенко, голова місцевого осередку ветеранської організації Олександр Голуб та інші посадовці, атакож воїни-афганці, громадські активісти та небайдужі новопразці.

«Прибрати в парку та висадити молоді деревця маємо всі разом. До 9 травня, тут будуть  встановлені пам’ятні стели з іменами загиблих новопражців, які полягли у період Другої Світової війни, – наголосив кеірвник Олександрійського району  Андрій Коломійцев. Селищний голова Ольга Горбенко у свою чергу подякувала районній владі за допомогу та підтримку в наведені порядку, а також відзначила, що якби сумління односельців та рівень їхньої культури був дещо вищим, то селище  було б охайнішим та чистішим.

Окрім того, у рамках  акції «За чисте довкілля» в Олександрійському району до ладу були приведені й  дороги державного значення, парки, сквери, території поблизу медустанов і приватні садиби. Учасники суботника в основному були задіянні у прибиранні побутового сміття, висадці дерев, скопуванні квітників тощо. Основна ж мета заходу – прибрати сміття, яке накопичилось на вулицях, у парках чи узбіччі доріг за зиму.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар