Спортсменка з Компаніївського району виступить на чемпіонаті Європи з таеквон-до

Більше трьох років брат із сестрою Наталка і Олег Конюхи з села переселенців з Чорнобиля Голубієвичи Компаніївського району займаються таеквон до – І.Т.Ф. Цього року Наталю Конюх включено до складу збірної України, яка буде виступати на чемпіонаті Європи в місті Андрія (Італія).

За цей час молоді спортсмени здобули багато нагород – переможці обласних, всеукраїнських турнірів, Кубку України, а ось цього року тендітна Наталка стала чемпіонкою України а її брат Олег – бронзовим призером. Загалом же на цій першості чотири вихованці (тренер Д.Садовий) Компаніївської федерації таеквон до – І.Т.Ф. були включені до складу команди Кіровоградської області, принісши в скарбничку Кіровоградщини дві медалі із семи, що вибороли спортсмени області. Високу майстерність показали також і два наших збірники області – К.Кравчук і А. Васьківський, які в боротьбі за медалі поступились сильним суперникам із Києва і Харкова.

За високий результат на чемпіонаті України Наталю Конюх включено до складу збірної України, яка буде виступати на чемпіонаті Європи в місті Андрія (Італія). Сьогодні Наталка Конюх і її тренер Дмитро Садовий разом із чотирма членами збірної України від Кіровоградської області вирушили до Києва а звідти – автобусом до Італії на чемпіонат Європи.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар