Футбольний клуб «Зірка» розписав бойову нічию з ФК «Сталь» (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 25 квітня, в рамках 23-го туру Першої ліги кіровоградська «Зірка» приймала одного з лідерів чемпіонату – ФК «Сталь» (Дніпродзержинськ). Фінальний свисток арбітра зафіксував нічию – 1:1.

Як повідомляє кореспондент Першої електронної, початок матчу був за кіровоградцями. До п’ятнадцятої хвилини тайму гравці «Зірки» створили кілька хороших моментів для взяття воріт. Але відзначитися першими вдалося гостям. На 31-й хвилині, суддя за фол проти капітана «Сталі», призначив пенальті. Одинадцятиметровий реалізував вихованець кіровоградського футболу – Антон Котляр.

Зрівняти рахунок господарі змогли лише у другому таймі. На 60-й хвилині м’ячголовою забив кращий бомбардир кіровоградців у цьому сезоні – Олексій Чичиков. Після цього, гравці «Зірки» намагалися будь-що вирвати перемогу. Але забити вдруге не змогли. Більше не відзначилися і дніпродзержинці. Підсумок протистояння – 1:1. «Зірка» перериває свою п’ятиматчеву виграшну серію.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар