У Києві презентували книгу про успішних українців

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями у рамках V Книжкового Арсеналу у Києві презентували книжку «theUKRAINIANS: історії успіху».

Видання представляли у ході публічної дискусії «Успішний українець: ознаки, принципи, цінності», повідомляє кореспондент VIDIA.

«Це зібрання 20-ти мотивуючих розмов, опублікованих на сайті theukrainians.org. Героями книги стали успішні українці, не схильні поступатися власними принципами та цінностями, здатні перемагати у глобальному світі. Це проактивні інноватори, відповідальні громадяни й чесні люди, які, реалізуючи власні ідеї й проекти, змінюють Україну на краще», — йдеться на сайті «Видавництва Старого Лева», яке й видало книгу.

До книги увійшли інтерв’ю із Богданом Гаврилишиним, Мар’яною Садовською, Павлом Шереметою, Любомиром Гузаром, Борисом Ґудзяком, Ярославом Грицаком, Вахтангом Кіпіані, Мирославою Гонгадзе, Зурабом Аласанією та іншими видатними українцями.

Проект «The Ukrainians» – онлайн-журнал про успішних українців, ініціативу та відповідальність. Книга стала першим друкованим виданням, яке зібрало під обкладинкою 20 інтерв’ю з числа опублікованих у журналі.

Під час розмови-презентації учасники проекту обговорили, зокрема, як змінилися ознаки і критерії успішності для українців за останні роки, чим відрізняється успішна людина від неуспішної і що таке успіх особисто для них.

Фото Видавництво Старого Лева

Поширити:

Залишити коментар:

коментар