В Кіровограді на розчистку обвідного каналу Інгулу витратять більше 1 млн грн

Загалом майже 4 млн грн планується витратити на протиповеневі заходи у місті Кіровограді.

У проекти рішення Кіровоградської міської ради на XLIX сесію за номером 4258 “Про внесення змін до Заходів щодо реалізації Програми природоохоронних заходів місцевого значення на 2015 рік, затвердженої рішенням Кіровоградської міської ради від 27 січня 2015 року № 3940” 5-м пунктом значиться “Розчищення обвідного каналу річки Інгул в районі парка Пушкіна міста Кіровограда (з урахуванням корегування проекту “Розчищення обвідного каналу річки Інгул в районі парка Пушкіна міста Кіровограда”)”, яке обійдеться кіровоградцям 1 млн 150 тис грн.

Нове будівництво зливової каналізації по вул. Андріївській теж влетить у копієчку – 1 млн 60 тис грн, а обстеження та паспортизація гідротехнічних споруд та водойм – більш, ніж у 600 тис грн.

Усього на заходи з охорони і раціонального використання водних ресурсів та протиповеневі заходи планується витратити 3 млн 750 тис грн.

Також цікавим є пункт “Заходи з озеленення міста”, на які планується виділити 400 тис грн, адже перед кіровоградська міська рада за результатами тендеру заплатить 2 мільйона 921 тисячу гривень колективному підприємству “Єлизавета” за обрізку та спилювання аварійних і сухих дерев протягом 2015 року, про що повідомляє «Вісник державних закупівель».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар