На Кіровоградщині вшанували правоохоронців-ліквідаторів аварії на ЧАЕС (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Напередодні 29-ої річниці з дня аварії на Чорнобильській АЕС в обласному Управлінні відбулася зустріч працівників міліції з пенсіонерами органів внутрішніх справ, які брали участь у ліквідації наслідків катастрофи.

Тимчасово виконуючий обов’язки начальника УМВС полковник міліції Микола Павленко подякував правоохоронцям-ліквідаторам за відвагу, яку вони виявили заради збереження життя майбутніх поколінь.

– Ви мужньо боролися з невидимим і найбільш безжальним ворогом. Ваш подвиг ніколи не буде забутий. Бажаю міцного здоров’я, благополуччя, довголіття та найголовніше – мирного неба над головою, – зазначив Микола Володимирович, звертаючись до сивочолих колег.

З нагоди пам’ятної дати правоохоронці, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, отримали відомчі подяки і грошові премії, а також грамоти Ради ветеранів УМВС й обласної профспілкової організації атестованих працівників міліції.

Після урочистої частини правоохоронці-ліквідатори разом з молодшими колегами переглянули документальний фільм «Чорнобиль – наш довічний біль».


СЗГ УМВС України в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар