Футболісти «Зірки» потрапили до символічної збірної 22-го туру

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Завдяки успішним виступам у весняній частині футбольного чемпіонату України у першій лізі, футболісти «Зірки» продовжують привертати до себе увагу експертів провідних футбольних сайтів України. За підсумками 22 туру загалом одразу п’ять гравців кіровоградської команди увійшли до символічної збірної.

Сайт ua-football.com до своєї символічної збірної включив центрального захисника Максима Ковальова та правого захисника Андрія Бацулу.

«Добротний поєдинок у виконанні Максима, без якого нині важко уявити центр оборони «Зірки». Крім надійного виконання своїх прямих обов’язків, Ковальов вдало підключався на стандарти біля чужих воріт, ставши автором гольової передачі на Чичикова при другому голі. В актив Бацулі заносимо ряд небезпечних стандартів, гольову передачу на Баранця під час першого гола, а також безпосередню участь у другому взятті воріт», – так аргументував ua-football.com свій вибір.

Сайт football.ua підтримав колег у виборі Максима Ковальова, але до свого списку символічної збірної включив ще трьох футболістів «Зірки» – Владислава Лупашка, Олексія Чичикова та Григорія Баранця.

В активі центрального півзахисника Владислава Лупашка – особиста перемога в центрі поля, маса корисної чорнової роботи та активна участь у результативних атаках. Після його тонкого результативного пасу Щедрий забив третій гол «Тернополю».
За виняткову стабільність відзначений правий півзахисник Олексій Чичиков. Він забиває у всіх матчах весни, і на цей раз записав на свій рахунок найважливіший другий гол. Це був навіть не нокдаун, а нокаут для тернополян.
Звернув на себе увагу і центральний півзахисник Григорій Баранець. Його гол став чи не вирішальним у матчі з ФК «Тернопіль». Григорій зрівняв рахунок, і, як виявилося, суперник не зміг оговтатися від цього удару.

Footboom.com до символічної збірної туру включив Олексія Чичикова. З першого весняного туру нападник «Зірки» взяв за правило забивати хоча б один м’яч – і поки не відступає від взятих на себе зобов’язань, відзначаючись в п’яти матчах поспіль. Ще три гри – і рекорд форварда «Сталі» Куліша буде повторений, який забивав у восьми матчах поспіль.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар