У Кіровоградському районі оголосили конкурс з перейменування району

У Кіровоградському районі оголосили конкурс на кращу ідею з перейменування району. Про це повідомила голова райдержадміністрації Алла Поліщук 21 квітня у с. Велика Северинка на відкритті  обласних змагань із спортивних походів, присвячених постаті козака Мамая.

– Сподіваюся, що проведення подібних змагань сприятиме не лише популяризації розвитку туризму на Кіровоградщині, а й стане поштовхом до залучення інвестицій. Хочу звернути увагу всіх учасників змагань, що Кіровоградською райдержадміністрацією започатковано спеціальний приз для переможця креативної ідеї з перейменування Кіровоградського району. Тому закликаю всіх взяти активну участь у конкурсі, – відзначила  голова РДА Алла Поліщук.

Переможця найкреативнішої ідеї з перейменування району буде озвучено 25 квітня у день завершення змагань зі спортивної ходьби. А поки у школярів-учасників є можливість запропонувати свою оригінальну назву. Тим більше участь у спортивних змаганнях, походи теренами рідного краю (c. Велика Северинка – долина річки Мамайка, с. Високі Байраки – с. Андросове, станція Канатове – с. Созонівка, район с. Лелеківка – долина річки Грузьке, с. Обознівка – с. Катеринівка, урочище Злодійська балка та інші), надихатимуть на гарні ідеї, вважають організатори конкурсу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар