У Кіровограді відбувся весняний турнір з фігурного катання (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

18 квітня у льодовому катку «Слайз» відбувся любительський відкритий чемпіонат області з фігурного катання «KIROVOGRAD-OPEN spring 2015», заявки на участь у якому подали близько сотні фігуристів з різних куточків України. Найстаршій учасниці – 57 років, а наймолодшій – лише 4.

Як повідомив кореспондент Першої електронної, номер кожної конкурсантки тривав від однієї до трьох хвилин, залежно від віку. А виступити фігуристок оцінювали кваліфіковані судді з Києва, Дніпропетровська та Харкова.

Щодо кіровоградської команди, то честь нашого міста захищали 19 фігуристів. Ще перед початком турніру тренер нашої команди, заслужений майстер спорту міжнародного класу з фігурного катання Аліна Діхтяр, високо оцінила шанси кіровоградців на перемогу. І свою наставницю спортсмени не підвели. За підсумками турніру «KIROVOGRAD-OPEN spring 2015» 17 кіровоградок здобули медалі. Шість з них – золоті.

Крім медалей, усі призери чемпіонату отримали кубки, грамоти та аксесуари для тренування.

Цей вже традиційний для нашого міста турнір три роки поспіль проходить за підтримки народного депутата України Станіслава Березкіна та Групи Креатив.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар