Проїзд на цвинтар в поминальні дні подешевшає

За ініціативи Новоукраїнського міського голови Олександра Корінного та підтримки керівництва ПП «Кіровоград Авто Тур» і ФОП Донець О. М. у поминальні дні буде організовано наступні тимчасові маршрути громадського транспорту.

Для бажаючих відвідати могили рідних організовано додаткові автобусні маршрути. У ці дні дні і перевезення на деяких напрямках коштуватимуть нижче на 1 гривню.

– 19 квітня 2015 року – маршрут «Пошта – Кладовище «Топольки» та маршрут «Магазин «Чайка» (вул. Курчатова) – Кладовище «Топольки». Час відправлення автобусів від пошти та від магазину «Чайка»: 8-15, 9-00, 9-45. Початок  руху автобусів від кладовища у зворотних напрямках: 10-30, 11-15, 12-00.

– 20 квітня 2015 року – маршрут «Податкова – Кладовище – Вул. Червоноармійська». Час відправлення автобусу: – від зупинки «Податкова»: 9-00 (автобус виконає зупинку на вимогу пасажирів біля кладовищ по вул. Московській та по вул. Червоноармійській); – від зупинки «Вул. Червоноармійська» (до кладовища): 9-20; – від кладовища до зупинки «Вул. Червоноармійська»: 10-20; – від зупинки «Вул. Червоноармійська» (до зупинки «Податкова»): 10-30. Вартість проїзду за вищевказаними маршрутами – 2 грн.

Висадка пасажирів з автобусів, які рухатимуться до кладовищ, буде здійснюватися виключно на кінцевих зупинках, а на проміжних зупинках автобуси будуть зупинятися тільки для того, щоб люди могли зайти в автобус.

18 квітня 2015 року (в першій половині дня) рух автобусів, що їдуть до зупинки «Лікарня», буде продовжено до кладовища по вул. Шевченка.

Також 18 квітня 2015 року буде організовано додатковий рейс «Лікарня – Автостанція – Кладовище (біля виїзду з міста)». Час відправлення від зупинки «Лікарня»: 8-00. Час відправлення від кладовища: 11-00. Вартість проїзду – 3 грн. 50 коп.

Усі інші рейси на міських автобусних маршрутах будуть працювати згідно встановлених графіків.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар