У Кіровограді трагічно загинули четверо молодих людей

Вчора, 12 квітня, о 19:45 у районі дачного кооперативу «Дружба» міста Кіровоград виникла надзвичайна ситуація соціального характеру місцевого рівня, внаслідок якої загинуло четверо молодих чоловіків. Найстаршому з них було 30 років, наймолодшому – 26.

За попередніми даними, компанія з трьох хлопців святкувала на дачі Великдень. Для освітлення використовували дизельний електрогенератор, який знаходився у підвалі дачного будинку. Оскільки без повітря такий тип двигунів не працює, світло швидко зникло. Юнаки почали по черзі спускатись до підвалу, де кожному ставало зле. Про подію дізналися і сусіди, один з яких теж спустився до підвалу – повідомляють Першій електронній в прес-службі ДСНС у Кіровоградській області.

Побачивши, що відбувається, інші сусіди викликали швидку допомогу та рятувальників.

Прибувши на місце події, рятувальники винесли з підвалу непритомного сусіда та передали медикам, для госпіталізації, чоловік помер у Кіровоградській обласній лікарні. Також,  рятувальники вилучили з підвалу три тіла загиблих юнаків.

Попередня причина смерті – отруєння чадним газом у результаті порушення вимог  експлуатації бензинового електрогенератора. Правоохоронними органами проводиться розслідування обставин трагедії.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар