На Кіровоградщині “накрили” наркоторгівця

33-річний житель обласного центру зберігав метамфетамін та марихуану, які планував у подальшому продати. За такі дії йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

“Під час проведення санкціонованого обшуку у тамбурному приміщенні, облаштованому під кімнату, працівники міліції виявили та вилучили 2 шприци об’ємом 20 мл, заповнені прозорою рідиною, яка згідно висновку експертизи є психотропною речовиною – метамфетаміном”, – повідомив т.в.о. начальника Кіровоградського МВ УМВС в області Володимир Гавриленко.

Також правоохоронці виявили пакет з речовиною рослинного походження, схожою на марихуану, та різноманітні таблетки.

Вилучене направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Кіровоградській області.

Крім того, оперативники вилучили грошові кошти у сумі 10 тисяч гривень, 300 доларів та 300 євро. Правоохоронці з’ясовують походження готівки. Ймовірно, чоловік отримав гроші від реалізації наркотичних та психотропних речовин.

Стосовно кіровоградця розпочато кримінальне провадження за ч. 2. ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар