Кіровоградський педагогічний університет визнано найкращим в області

Після багатомісячної роботи, взявши до уваги загальний рівень абітурієнтів, які вступили минулого року до місцевих вишів, показник відвідуваності та успішності студентів, наявність заочної та індивідуальної форми навчання та багато інших критеріїв, укладачі рейтингу все ж оголосили результат.

  Так у 2014 році лідерами рейтингу стали:

–          Кіровоградський державний педагогічний університет, котрий у підсумку набрав 216,7 балів;

–          Кіровоградська льотна академія Національного авіаційного університету – 207,1 бал;

–          Кіровоградський національний технічний університет – 105,81;

–          Кіровоградський інститут приватного вищого навчального закладу «Університет сучасний знань» – 97,18.

Як відмітив на презентації Голова правління організації роботодавців Павло Штутман, важливою складовою рейтингу освітніх закладів області була оцінка якості підготовки випускників ведучими експертами від місцевого бізнесу – переробних, машинобудівних та інших виробництв, представники найбільших банків, а також керівників обласних та міських управлінь економіки, фінансів, торгівлі та АПК.

Присутня на урочистій частині заходу заступник голови ОДА Віта Атаманчук особливо підкреслила роль співпраці вищих навчальних закладів та підприємств області: «Ми маємо розуміти, що лише у тісній співпраці можливе зростання рівня обох сторін процесу. Підприємства звісно виграють від зростання якості освіти в наших вишах, однак і для студентів додатковою мотивацією буде розуміння того, що після закінчення навчання вони можуть претендувати на робоче місце з достойною оплатою праці».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар