Кіровоградський депутат хоче знати, чим займається «Агентство розвитку міста»

Депутат Кіровоградської міської ради Павло Топчій намагається дізнатися про інші досягнення комунального підприємства «Агентство розвитку міста Кіровоградської міської ради», окрім взяття на баланс малої архітектурної форми «Двірник».

Про це він пише в своєму блозі на сайті «УЦ».

На наступній сесії має відзвітувати комунальне підприємство «Агентство розвитку міста». Саме таке рішення прийняла міська рада за результатами розгляду мого запиту, повідомляє Павло Топчій і наводить текст запиту:

«16 жовтня 2012 року Кіровоградська міська рада прийняла рішення «Про створення комунального підприємства «Агентство розвитку міста Кіровоградської міської ради» та затвердження його Статуту».

Під час прийняття вищевказаного рішення шановний Олександр Дмитрович обіцяв, що через рік нам, депутатам, буде надано звіт про діяльність цього підприємства. Так ось рік уже пройшов, а звіту немає. Я думаю, що всім депутатам міської ради буде цікаво дізнатись, чим цілий рік займалось комунальне підприємство «Агентство розвитку міста Кіровоградської міської ради», які його досягнення, окрім взяття на баланс малої архітектурної форми «Двірник» і скільки коштів з міського бюджету було витрачено на його утримання».

Депутат сподівається що звіт «Агентства розвитку міста» буде інформативнішим, ніж звіт КП «Кіровограджитлосервіс», який розглядався на позаминулій сесії міськради.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар