Бібліотека Бойченка запрошує на Великдень, мафію та майстер-клас з мехенді (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Обласна бібліотека для юнацтва ім. О. М. Бойченка запрошує на заходи:

З 6 квітня у відділі мистецтв буде оформлено виставку листівок «Пасхальна веселка», присвячену Великодню. Як привітати друзів і знайомих з Великоднем, якщо не листівкою? Звичайно, найпростіше купити її у магазині і не мучитися з виготовленням. Але все-таки багато хто вважає, що великодні подарунки, і листівки в тому числі, мають бути зробити лише своїми руками. На виставці будуть представлені різні види листівок, що стануть Вам у нагоді.

З 8 квітня у відділі мистецтв буде оформлено книжкову виставку «Великодня радість землю обіймає». Представлена література ознайомить користувачів із традиціями святкування Великодня, розповість про походження одного із важливих символів цього свята в Україні – писанку.

7 квітня о 13.00 у відділі мистецтв відбудеться чергова гра «Мафія». Ця детективна гра встигла полюбитися користувачам бібліотеки, які з нетерпинніям чекають кожної наступної історії. Цього разу обов’язковою умовою гри стане джинсовий дрес код.

8 квітня о 13.20 працівники відділу популяризації книги проведуть слайд-бесіду «Велика Вітчизняна війна». Протягом заходу учасники вшанують пам’ять про тих, хто загинув у Великій Вітчизняній війні; переглянуть та згадають основні дати подій 1941-1945 років, які привели до Великої перемоги над ворогами. Метою заходу є формування патріотизму, національної свідомості, самосвідомості, політичної культури та гордості за приналежність до українського народу.

8 квітня о 15.30 відбудеться майстер-клас з мехенді. Проведе майстер-клас арт-терапевт Центру психології «Альта», мехенді-майстер – Альбіна Печена. Мехенді (менді) це мистецтво розпису тіла хною. Порівняно швидкий, безболісний і найбезпечніший спосіб нанесення тимчасового татуювання. Сьогодні це мистецтво широко розповсюджене в усьому світі, особливо в Індії та країнах сходу. Завітайте на майстер-клас та прикрасьте своє тіло гарним розписом.

8 квітня з 18.00 до 20.00 запрошуємо на черговий захід в рамках бібліопроекту «Креативна середа». Цього разу на відвідувачів чекає «Вечір естетичного релаксу». Своєю творчістю з «вечірніми» гостями бібліотеки ділитиметься талановита молодь Кіровоградщини – гурт «Приходьте завтра» у складі – Кирила Поліщука, Артема Луценка, Ольги Алєксєєнко та Сергія Цигульського. Під час виступу молодь виконуватиме пісні та читатиме вірші, як авторські так і твори інших виконавців.Незвичного колориту заходу додасть загадковий виконавець QicChazrch, а танцюристи студії танцю «АРТ» виконають кілька чудових танцювальних номерів. Прихильники мистецтва «хенд-мейд» зможуть створити гарну великодню листівку під час одноіменного майстер-класу. Як завжди вхід є безкоштовним для усих користувачів бібліотеки. Тож чекаємо усіх бажаючих!

Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка
тел. 0954712767 Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектору соціокультурної діяльності;
0669457664 Корінь Христина Володимирівна – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності.
Адреса: вул. Декабристів 6\15. Сайт: http://www.lib.kr.ua
Працюємо щодня з 9.00 до 18.00, вихідний — субота.

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар