Нападник ФК “Зірка” Олексій Чичиков: «Чудову спортивну форму набрав не лише я, а вся команда»

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Нападник «Зірки» Олексій Чичиков відмінно розпочав виступи у весняній частині чемпіонату України з футболу з першій лізі. В іграх з «Гірником-Спорт» і «Нафтовиком-Укрнафтою» він не залишав поле без забитого голу. З клубною прес-службою він поділився секретами свого успіху.
– Дві гри поспіль ти відзначаєшся результативністю. За підсумками 19 туру авторитетний футбольний сайт footboom.com включив тебе до символічної збірної туру. Вочевидь, ти набрав гарну форму, завдяки чому демонструєш такі результати?
– В першу чергу ми в міжсезоння пройшли якісні навчально-тренувальні збори. Добре з командою зігралися на турнірі у Полтаві, потім у Нікополі. Підготовка до весняної частини чемпіонату у «Зірки», вважаю, була одна з найкращих серед першолігових команд. Чудову спортивну форму набрав не лише я, а вся команда. Мені здається, зараз всі гравці показують хороший результат, досягають успіхів.

– В тебе ще було ще декілька можливостей в обох іграх забити…
– З «Гірником-Спорт»» було три реальних моменти, в одному забив – вже добре, з чогось почав. На гру з «нафтовиками» я вийшов впевненішим у собі та партнерах.

– Після гри з охтирчанами ти з сімома голами увійшов до п’ятірки кращих бомбардирів першої ліги. Відчуваєш у собі сили поборотися за звання кращого бомбардира сезону?
– Як показали перші дві гри – все можливо, але до лідера Станіслава Куліша з дніпродзержинської «Сталі», в я кого вже 15 голів, мені ще далеко. Буду намагатися!

– У міжсезоння в команду прийшло п’ятеро новачків. На полі відчувається як змінилася гра «Зірки» з їхньою появою в основному складі?
– Звичайно відчувається, тому що як і казав президент клубу Максим Березкін, була проведена точкова селекція. Вона додала конкуренції на всіх лініях і це я вважаю допомагає команді прогресувати.

За матеріалами сайту ФК “Зірка”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар