Через водія 55-го маршруту пенсіонерка зламала руку (ДОКУМЕНТ)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Учора, 31 березня, близько 10.30 год. у Кіровограді (на Ковалівці) через халатного водія 55-го маршруту постраждала літня жінка.

Як розповіла Першій електронній потерпіла – Неоніла Кривошея, «завдяки» водію вона нині лежить з переломом руки.

«Зайшовши до маршрутки, я почала складати парасольку, щоб дістати посвідчення. Але нетерплячий водій почав кричати, щоб я передала гроші за проїзд чи швидше пред’явила посвідчення. Я йому відповіла,що складу парасольку та покажу документи,але водій натис на «газ» і знову різко зупинився, – пригадує жінка. – Чоловік, який стояв поряд, від такого поштовху впав на мене, а я впала на поручні біля водія. Мені здалося, що я непритомнію, а на руці відразу гуля з’явилася і жахливий біль».

Після падіння Неоніла Степанівна звернулася до поліклініки МВС, де їй надали першу допомогу і направили до 4-ої лікарні. Діагноз – закритий перелом зі зміщенням.

Після цього потерпіла звернулася в транспортний відділ, де їй надали номер директора 55-ого маршруту Олександра Олександровича Завітковського (КТ «Автолегіон-Варванської Ю.В.»).

Чоловік вислухав її історію і попросив назвати номер машини. На жаль, травмована жіночка навіть не подумала про те, що його треба записати. Олександр Завітковський обіцяв, що дізнається через диспетчера ім’я водія і все з’ясує.

Наразі з водіями вже була проведена зустріч і роз’яснювальна бесіда, але жоден з них поки що не зізнався у своїй причетності до цього випадку. Триває службове розслідування.

Анна Панченко для Першої електронної газети.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар