Вулицю Яновського у Кіровограді засадили каштанами (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями за ініціативи начальника Кіровоградської виправної колонії (№ 6) Вадима Скубіліна разом із підлеглим персоналом розпочато засадження деревами алеї вздовж вулиці Яновського міста Кіровограда, яка є прилеглою територією установи.

До висадження каштанів долучилось і керівництво обласного управління ДПтСУ в Кіровоградській області.

Такий спільний захід пенітенціаріїв Кіровоградщини було організовано до проведення місячника з благоустрою та Дня довкілля на виконання розпорядження голови Кіровоградської обласної державної адміністрації від 23 березня 2015 року № 114-р «Про проведення в області у 2015 році Дня довкілля».

На алеї площею 2 400 квадратних метрів було засаджено більше 40 каштанів. Залучилось до корисних та водночас приємних заходів біля 30 осіб Кіровоградської виправної колонії (№ 6) та управління ДПтСУ в області.

Тепер кожен, хто взяв участь у висадженні дерев, чекатиме того часу, коли на узбіччі дороги маленькі каштани виростуть, зацвітуть навесні казковою красою, щоб помилуватися ними або восени взяти до рук гладенький каштановий плід та посміхнутися, згадавши як чудового весняного дня зроблено внесок до поліпшення природного середовища та його естетичного вигляду.

Вікторія Балазюк,
Кіровоградська виправна колонія УДПтСУ в області (№ 6)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар