Кіровоградська молодь обговорила соціальні проблеми регіону (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Цими вихідними у Кіровограді відбувся круглий стіл в рамках Нової суспільної ініціативи «Молодь. Наше слово», організаторами якого виступили управління молоді та спорту Кіровоградської облдержадміністрації, інститут демократії та соціального прогресу та Нова СД Платформа у співпраці з Фондом ім. Фрідріха Еберта в Україні .

«Молодь. Наше слово» – це унікальна комунікативна платформа, що розроблена з метою створення відкритого простору для обговорення та вирішення соціальних проблем молоді кожного регіону України.

У заході взяли участь представники різних молодіжних організацій, органів виконавчої влади, профспілок, студентських та молодіжних рухів з Кіровограда, Світловодська та Олександрії, які протягом двох насичених днів шукали шляхи вирішення таких актуальних проблем:
– Вірус безробіття. Чи є вакцина?
– Освіта. Інструмент чи формальність?
– Соціальна інтеграція молоді.

За підсумками роботи учасниками разом з експертами сформовано основні механізми та прийоми по вирішенню тих питань, які важливі як для молоді Кіровоградщини, так і для України!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар