Школярі Олександівщини познайомилися з героєм

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Військовий 3 полку спеціального призначення Юрій Савельєва, який 3 червня минулого року отримав тяжкі поранення під час АТО у місті Красний Луч Луганської області і довгий час проходив лікування у Київському госпіталі, днями відвідав рідну школу у селі Підлісному Олександрівського району.

Як повідомила Першій електронній заступник директора з виховної роботи навчально-виховного комбінату Галина Пересунько, Юрій пережив кілька операцій, багатомісячне лікування у госпіталі. Нещодавно рідні забрали його додому, у Кіровоград. Зараз герой проходить реабілітацію. А днями він разом з дружиною побував у рідному селі і відвідав рідну школу.

Перебуваючи довгий час у госпіталі, Юрій не втратив надії на те, що зможе, витерпіть і подолати свій біль, своє лихо. Юрій розповів про поранення, лікування, про друзів, які підтримують його, і пообіцяв бувати у школі частіше, але вже не на інвалідному візку, а на власних ногах.

На питання про плани на майбутнє Юрій відповідає: «Мрію стати на ноги, повернутися в армію і, звичайно, захищати Батьківщину».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар