В Олександрії попрощались із героєм (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Із загиблим Героєм АТО 30-річним Сергієм Добровольським, що майже півроку вважався безвісти зниклим, прощалися сьогодні на центральній площі міста Олександрії. Сюди тіло бійця у закритій труні доставили із Запоріжжя, де останні роки Сергій мешкав з родиною.

Віддати шану та висловити співчуття рідним Сергія на центральну площу прийшли кілька сотень містян. Тут же в Олександрії в нього лишилась мама та брат. Як повідомляє кореспондент Першої електронної, за їхнім бажанням тіло Сергія у буде поховане на рідній землі – на Олександрійщині, а точніше, на Алеї Слави військового цвинтаря по Куколівському шосе.

Мати загиблого Тетяна й досі не вірить у те, що її сина не стало. Навіть після кількох ексгумацій, вона все ж сподівається, що це помилка і він повернеться додому живим.

Нагадаємо, з 24 серпня 2014 року Добровольський вважався зниклим безвісти. А нещодавно при ексгумації братської могили в селі Новоіванівці Амвросіївського району Донецької області його тіло знайшли волонтери. Після кількох експертиз – ідентифікували.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар