Кіровоградщина: знову чорний піар проти народного депутата

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

З перших днів військового конфлікту на території України розпочалась цілеспрямована інформаційна війна з боку агресора, яку, нажаль, ми програємо. Користуючись такою нагодою, деякі політичні сили та окремі особистості відверто почали займатися руйнівним популізмом та вести інформаційну боротьбу проти Уряду та «Народного Фронту» не розуміючи, що це боротьба проти коаліції та України вцілому.

Не оминули увагою і Кіровоград. Під приціл чорного піару потрапив народний депутат України, голова обласної організації Партії «Народний Фронт» Олександр Горбунов, повідомляє сайт “Кавун“.

Так, під час його звіту за 100 днів депутатської діяльності в приміщенні актової зали Кіровоградської міської ради, «активіст» мікрорайону Новоолексіївка висловив від імені, нібито всіх його жителів, невдоволення щодо розташування ресторану «Тиха Гавань». Ніби, саме цей заклад заважає громаді мікрорайону та вимагав надати йому всі документи для перевірки та вивчення. В минулому ресторатор, а нині нардеп відповів, що всі правовстановлюючі і дозвільні документи відповідають чинному законодавству. Йому це добре відомо, оскільки він був ідейним натхненником та засновником цього закладу. А в разі, якщо «активіст» має гостре бажання ознайомитись з документами, запросив його до громадської приймальні, де йому нададуть таку можливість.

До громадської приймальні Новоолексійовець так і не з’явився. Натомість скликав прес-конференцію, під час якої до «закидів» щодо ресторану додались звинувачення у тому, що Олександр Горбунов унеможливлює доступ до пляжу.

До речі, саме на цій території, офіційного пляжу ніколи не було, тому що цей берег не відповідає жодній із вимог законодавства, а вода в річці не є придатною для купання. Саме тому, як і колись, тут знову відновлюється робота човнової станції, облаштовуються місця для відпочинку громадян.

Як стало відомо з власних джерел – пан «активіст», замість зустрічі з Олександром Володимировичем, на яку був ще раз запрошений, пішов далі – до прокуратури, з заявами щодо проведення перевірок. До відома читача: за часів правління Януковича відбувалися постійні перевірки з боку відповідних інстанцій, однак жодного порушення на вищезазначених об`єктах не виявлено. Перевірки того часу були обумовлені тим, що О.Горбунов був в опозиції до тодішньої влади.

На основі цих безпідставних звинувачень, висновок напрошується сам по собі – розгорнута масована атака проти «Народного Фронту», перекинулась і на його представників, а на Кіровоградщині це саме Олександр Горбунов.

У прагненні виграти на майбутніх виборах такі собі «активісти» намагаються підняти рейтинг собі та своїм політичним силам. А насправді нічого крім лити бруд в цьому житті так і не навчились робити.

Ксенія Іванова, сайт “Кавун.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар