“Реконкіста”: Маскувальна сітка за півтори години (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 26 березня, кіровоградська «Реконкінста» виготовила першу маскувальну сітку для воїнів АТО. За справу взялися студенти, які нещодавно приводили до ладу приміщення волонтерського центру.

Як повідомив кореспондент Першої електронної, сьогодні студенти факультету історії та права КДПУ ім. Винниченка відкрили марафон благодійності педуніверситету. «Ми прийшли першими, але не останніми. Надалі будуть приходити студенти з інших факультетів», – розповіла студентка Євгенія.

Студенти жваво взялися до роботи: хтось мив підлогу (щоб працювати було комфортно), а хтось сів за плетіння сітки. Як правило, маскувальні сітки плетуться з нарізок старих речей. Проте волонтери «Реконкісти» працювали з якісною цупкою тканиною, яку для благої справи придбав благодійний фонд Станіслава Березкіна «Добротвір» (два рулони по 50 м.).

Координатор волонтерського центру Денис Ткаченко відзначає високу якість матеріалу: «Тканина хороша, міцна, тому не буде розлазитись. До того ж кольори добре обрані – зелений і хакі».

Денис розповідає, що двох подарованих «Добротвором» рулонів вистачить на кілька десятків сіток. До того ж волонтер зазначив, що сплетені сітки будуть набагато якісніші фабричних аналогів, вартість яких перевалює за тисячу гривень: «Вони виготовляються із синтетичних тканин, які під час горіння плавляться і скапують на шкіру солдат».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар