Як бійці 17-го батальйону у філармонії “дембель” святкували (ВІДЕО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 25 березня, у Кіровоградській обласній філармонії зібралися майже 400 бійців 17-го окремого мотопіхотного батальйону та їхні сім’ї, представники міського і обласного військкомату, очільники області. Приводом для зустрічі стали урочистості з нагоди вшанування військовослужбовців, які протягом року несли службу в окупованому Донбасі.

17-й батальйон було сформовано 23 квітня минулого року, як перший в області батальйон територіальної оборони. Кілька місяців бійці дислокувалися під Мелітополем, потім були в Щасті, станиці Луганській, Красноталовці, Біловодську, Дебальцево. Останній пункт дислокації «сімнадцятки» – місто Дзержинськ Донецької області. За цей час батальйон втратив чотирьох воїнів, а 41 – отримали поранення. Протягом березня цього року під час демобілізації бійці повернулися додому — на Кіровоградщину.

Про урочистості зі вшанування бійців можна прочитати у статті “Комбат 17-го батальйону: Ми всі одна велика сім’я!” та переглянути фоторепортаж “У Кіровограді вшанували подвиг воїнів АТО“.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар