Кіровоград зустрів воїнів-прикордонників (ФОТО)

Сьогодні у Кіровоград повернулися бійці Донецького прикордонного загону.

15 бійців-прикордонників, на приїзд яких близько двох годин очікували на площі Героїв Майдану кіровоградці, повернулися по демобілізації до рідних країв після року несення служби на Сході. Усі вони жителі Кіровоградщини – жителі обласного центру, Світловодська, Голованівського району та інших районів області.

Воїни прибули до центральної площі міста близько 10 години ранку, але перші кіровоградці, які прийшли зустрічати воїнів, зібралися ще до 8 години.

Як розповідають бійці, якщо на початку служби про місто Кіровоград мало хто чув, та пізніше про подвиги кіровоградських підрозділів дізналася уся Україна. “Головне, що ви чекали на нас, допомагали нам, а нам не соромно один перед одним за нашу служби”, – розповідає старший сержант прикордонної служби.

Сьогоднішня церемонія зустрічі пройшла без оркестру, повідомила Першій електронній заступник голови ОДА Віта Атаманчук, у зв`язку з тим, що сьогодні о 12:00 відбудеться траурна церемонія прощання з воїном з Устинівського району старшим сержантом Віталієм Федитником.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар