У зоні АТО знайдено тіло загиблого олександрійця

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У зоні АТО при ексгумації могили виявлено тіло мешканця міста Олександрія (Кіровоградської області) Сергія Добровольського, раніше оголошеного зниклим безвісти. Мати не вірить у смерть сина.

Про це повідомляє сайт «Моя Олександрія».

30-річний Сергій Добровольський воював у складі військової частини 3033 міста Запоріжжя. Його слід загубився 24 серпня біля села Новоіванівка Амвросіївського району Донецької області. Саме тут, біля Новоіванівки, волонтери «Народної пам’яті» розкопали братську могилу, у якій знайшли тіла кількох українських солдатів. З’ясувалося, що тіла поховав місцевий фермер зі своїми працівниками. Одним із загиблих експертиза ДНК визнала Сергія Добровольського.

Сергій Валерійович Добровольський народився 1 жовтня 1984 року в Олександрії. Закінчив школу №17. Після строкової служби в армії обрав кар’єру військового. Служив прапорщиком на кораблі “Донбас”, підводному човні, в останні роки – старшим прапорщиком військової частини 3033 міста Запоріжжя.

У Сергія залишилися дружина і дочка, які проживають в Запоріжжі. В Олександрії живуть мати і молодший брат. Мати Тетяна не вірить у смерть сина, не згодна з даними експертизи і має намір продовжувати пошуки. Вона вважає, що це помилка.

Похорони відбудуться в Олександрії в суботу, 28 березня. Про місце і час прощання з Героєм буде додаткове повідомлення.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар