Як кіровоградські митці оспівували неочікувану весну і щире кохання (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Учора, 21 березня, в Кіровоградському обласному художньому музеї відбувся творчий вечір авторської пісні «Весна прийшла, а ми і не чекали» за участі Клубу авторської пісні та поезії «Байгород».

Піднімаєшся по сходах до маленької зали і вже чуєш, як десь доносяться звуки саксофона, хтось наспівує пісню для виступу, а хтось, репетируючи, начитує вірша. Це вже четверті посиденьки бай городців у музичній вітальні художнього музею. Цього разу організаторів надихнув прихід весни і весь вечір був насичений романтичними нотками.

Розпочався творчий вечір з виступу дуету «Доля». Романтичні Валентина Захарова та Павло Гарбар, розчулили зал милозвучними піснями про кохання. Їхній ліричний настрій підхопили усі виконавці, які цього вечора вирішили потішити кіровоградську публіку своєю творчістю.

Родзинкою вечора став виступ новоствореного дуету з об’єднання поляків Кіровоградщини «Вадим і Юлія», що пройняв публіку зворушливим виконанням пісень про кохання польською мовою. Глядачі не хотіли відпускати співаків і кілька разів викликали на біс.

Кульмінацією вечора став поетичний виступ Земфіри Штирьової. Знаний дизайнер сценічного костюму цього разу презентувала глядачам частину культурної спадщини Балканського півострову.

Завершувався вечір традиційно піднесеним настроєм та Державним Гімном України. Голова клубу авторської пісні та поезії «Байгород» Віктор Холявко, запевнив, що наступного разу байгородці приготують для своїх гостей ще більше сюрпризів та творчих несподіванок.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар