Кіровоград: Інтимна лірика Ліни Костенко у стилі регі (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 19 березня, кіровоградці тричі відзначали ювілей легендарної української письменниці Ліни Костенко. Найромантичніше – інтимну лірику – кіровоградцям лишили на вечір. У галереї «Єлисаветград» прозвучали музичні етюди «Моя любове, я перед тобою!».

Напівпогашене світло. Романтична музика і лунають перші рядки поезії, з якої пішла назва заходу. Вечір починається із пристрасно-романтичного танцю, настрій якого підсилюється з кожною наступною імпрезою.

Аромат погаслої свічки будує свою атмосферу – інтимної лірики Ліни Костенко.

Окрім театрального декламування поезій, лунали музичні композиції і не у зовсім традиційному виконанні. Цього вечора поезію Ліни Костенко переформатували у стиль регі.

Президент ГО «Не будь байдужим!» Оксана Левкова, яка завітала на кілька днів на Кіровоградщину, щоб презентувати українську стрічку «Холодний Яр», відзначила високий рівень творчості та відповідальності кіровоградців. Більшість учасників заходу це студенти та викладачі факультету філології та журналістики КДПУ ім. В. Винниченка. Саме цих активістів Оксана Левкова відзначила як людей, які гідні бути прикладом того, як креативно організовувати заходи.

Окрім того, Оксана Левкова презентувала кіровоградцям комплект наліпок. Три з чотирьох наліпок є проукраїнськими. Третя ж – подарунок водіям маршруток, які полюблять слухати шансон.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар