Тіна Кароль у Кіровограді: медійний і сценічний образ однієї жінки (ФОТО)

Учора, 19 березня, у залі обласної філармонії відбувся концерт тендітної і вишуканої співачки – Тіни Кароль, яка представила кіровоградській публіці свою програму «Я все ще люблю».

Про смаки не сперечаються. Але не варто забувати, що є мистецтво, а є – імітація, епатаж і бажання заробити грошей. Так от, якби ви не ставилися до творчості Тіни Кароль – ця жінка має стиль, смак і талант. Правда, реальність і телевізійна картинка творчості й особистості Тетяни Ліберман дещо відрізняються.

На екрані перед нами пристрасна, інколи грайлива, місцями зажурена, а інколи й напівоголена жінка з сильним вокалом – чужа і недоступна. Дивишся на неї й стає страшно від тієї неземної досконалості. На кіровоградській же ж сцені виступала зовсім інша Тіна Кароль – тепла і близька, яка говорить із залом, стильна і зваблива. Від неї віяло жіночністю, ніжністю, якоюсь ледь вловимою тугою і грайливістю дитини, що приміряє на себе різні ролі: від вселенської печалі до жінки-вамп.

Здивував вокал. Звикши до теле-радіо глянцю і чистоти звуку, чути живе виконання було трохи не по собі. Звичні пісні звучали якось уривчасто, місцями в куплетах важко було розібрати слова, і акордеон на початку так голосно вищав, що хотілося затулити вуха. І тільки у приспівах можна було почути звичну Тіну з сильним вокалом. Проте не зважаючи на всі недоліки, кіровоградська публіка з теплом і захватом зустріла артистку. Такої кількості квітів у філармонії (і на сусідніх клумбах) разом не було ніколи.

Крім вокалу і танцювального шоу з двома артистами балету, Тіна Кароль також читала вірші: сумні і не завжди римовані, але від душі. Часом зустрілалися дуже гарні образи: «Лучше с кровоподтеками на лице, чем в сердце с ножевыми».

Загалом концерт Тіни Кароль у Кіровограді минув успішно: зал заповнений, шоу пристойне, співачка талановита. Правда, щоб досидіти до кінця концерту, треба бути справжнім поціновувачем творчості Кароль, інакше стане нудно і ви втечете звідтіля, як це зробили пару десятків глядачів за 15 хвилин до закінчення.

Тетяна Колісник, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар