Засуджені Олександрівщини готуються до посівної

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Для виконання запланованих обсягів весняно-польових робіт співробітники ДП « Сільськогосподарське підприємство» Олександрівського виправного центру управління ДПтС України в Кіровоградській області (№104) вчасно завершили ремонт та підготовку сільськогосподарської техніки до посівної компанії та визначилися з розмірами посівних площ. Так, як нинішня весна дала змогу аграріям вчасно приступити до комплексу весняно-польових робіт. 

В даний час посівна площа установи становить 1164,13 га ріллі, а підживлення озимих зернових культур за допомогою азотних добрив КАС планується провести на 164,2 га землі з метою підвищення врожайності та якості зерна. Слід зазначити, що з початку посівної компанії проведено боронування 44 га землі, що покращує повітря- і водопроникність та сприяє посиленню корисних мікробіологічних процесів і накопиченню в грунті живильних речовин.

Весняна посівна вважається найвідповідальнішим періодом у сільськогосподарському виробництві, тому саме це завдання є першочерговим для всіх працівників підприємства.

Марина Сінчук, Олександрівський виправний центр управління ДПтС України в Кіровоградській області (№104)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар