Фермер з Маловисківщини “оживив” авто для військових (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Двигун для автомобіля ЗІЛ-130 відремонтував в передав військовим однієї із частин обласного центру фермер з Маловисківщини, депутат районної ради Василь Шваюк.

Як повідомляє кореспондент Першої електронної газети, дізнавшись від знайомих , що військові мають проблеми із “законсервованою” автомобільною технікою, Шваюк ( до речі, свого часу він проходив службу в Афганістані) тут же прийняв рішення допомогти і своїм транспортом разом з головою ради районної організації ветеранів Олександром Красовським (теж “афганцем”) доставили двигун в розташування військової частини.

Військовики з радістю і вдячністю прийняли допомогу і в розмові зізналися, що стара техніка потребує ще чимало запчастин, а саме – глушників, проводів електроживлення, маслопровідних шлангів тощо.

До речі, фермер Василь Шваюк, не афішуючи цього, і раніше постійно допомагав військовикам та землякам, що перебувають в зоні АТО. За рік війни він загалом витратив на благодійні потреби вже понад сто тисяч гривень і робитиме це і надалі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар