Юнацька бібліотека запрошує послухати музику і відвідати dream-party (анонс)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Обласна бібліотека для юнацтва ім. О. М. Бойченка запрошує на заходи:

18 березня о 14.00 працівники відділу мистецтв запрошують на історичний екскурс «Богом обдарований композитор: Михайло Вербицький». Автору музики до гімну України, видатному композитору Михайлу Вербицькому 4 березня 2015 року виповнилось 200 років від дня народження. У березні 2015 року виповнюється також 150 років із часу першого публічного виконання національного гімну.

З 19 березня у відділі абонементу відкриється книжкова виставка «Ой, музо-чарівнице, прилинь до мене з неба». Виставка присвячена відзначенню Всесвітнього дня поезії. Всесвітній день поезії — свято, яке відзначається щороку 21 березня (у день весняного рівнодення).

19 березня відділ мистецтв запрошує до перегляду виставки «Музика барв Йоганна Себастьяна Баха», присвяченої 330-річчю від дня народження видатного німецького композитора. Познайомившись із виставкою, ви більше дізнаєтесь про Йогана Баха – композитора, органіста і скрипаля, представника стилю бароко, одного із творців світової музичної класики, що вважається одним із найвизначніших композиторів світу.

20 березня о 12.00 відбудеться чергове засідання школи доброти «Добро починається з тебе». Працівники відділу популяризації книги проведуть тренінг «Твоє життя – твій вибір». Під час заходу мова йтиме про цінності життя та власний вибір, адже кожен сам робить вибір, щодо того, яким буде його майбутнє. Учасники тренінгу говоритимуть про те, що потрібно робити, щоб життя склалося успішно і про те, як не помилитися з вибором власного шляху життя.

20 березня в рамках флеш-акції «Диво-день календаря» відбудеться dream-party «Куди приводять сни». Захід присвячено відзначенню Всесвітнього дню сна. Протягом дня в відбуватимуться різнопланові заходи: пізнавальні години, майстер класи, діятиме інстальована фотостудія, книжкові виставки тощо. Завітайте у цей день до бібліотеки і пориньте у загадковий світ сну.

Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка

тел. 0954712767 Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектору соціокультурної діяльності;
0669457664 Корінь Христина Володимирівна – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності.
Адреса: вул. Декабристів 6\15. Сайт: http://www.lib.kr.ua
Працюємо щодня з 9.00 до 18.00, вихідний — субота.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар