Кіровоградка виборола кубок з автослалому в Одесі (ФОТО)

Кіровоградка Наталія Соловйова учора виборола кубок Одеси зі спринт-слалому.

Як розповіла кореспонденту Першої електронної сама переможиця, це був традиційний чемпіонат Одеси по автослалому (офіційно – СПРИНТ-СЛАЛОМ Spring Open Cup in Odessa), він проводиться декілька разів на рік. Участь у змагання брали близько 60 учасників.

Учасники змагалися в декількох категоріях – залік авто з переднім приводом, з заднім, повний привід, і окремо – жіночий залік в абсолюті, незалежно від типу приводу машини.

Як розповіла Наталія, вона бере участь у цих змаганнях участь втретє. Перший раз рік тому на іншій машині Наталія не виборола перемогу. Вдруге брала участь у вересні минулого року, вже на теперешній “бойовій” Мазді, і заняла 2 місце в жіночому абсолюті, а вже через рік виявилася найкращою спортсменкою у своїй категорії на цих змаганнях. “За рік натренувалася, і цього року виграла. Враження – гонка далася важко, дуже багато технічних проблем, в машині за день до змагань потекла турбіна (страшенно диміло горілим моторним мастилом), злітала резина, все на нервах. Але вдалося”, – ділиться враженнями кіровоградська спортсменка.

Фото з сторінки Наталії Соловйової у Facebook

Поширити:

Залишити коментар:

коментар