У Кіровограді ремонтуватимуть тепломережі, наскільки вистачить грошей

Ремонт системи опалення міста буде в цьому році теплогенеруючими підприємствами проводитись по скороченому плану.

Про це під час апаратної наради у Кіровоградській міській раді повідомив генеральний директор КП «Теплоенергетик» Сергій Кравченко. Ремонт тепломереж до нового опалювального сезону проводитись буде, але обсяги ремонтних робіт буде зменшено у відповідності до запланованого фінансування, адже матеріали значно подорожчали. Вартість труб, наприклад, зросла на 70%.

Також керівник теплогенеруючого підприємства повідомив: динаміка поривів невтішна –  460 за цей сезон (у минулому було 405). Тож ремонт є необхідним. У першу чергу ремонтуватимуть найбільш проблемні ділянки теплоиережі по вулиці Гагаріна та Київський.

Заступник директора ДП «Кіровоградтепло» ТОВ ЦНТІ УНГА Анатолій Таран повідомив, що його підприємством на поточний ремонт мережі буде витрачено більше 3 млн грн, також планується капітальний ремонт котлів і дахів котелень, заміна водозапорної арматури тощо. Також він повідомив, що його підприємство ліквідувало 65 поривів тепломереж за цей рік.

Секретар міської ради Іван Марковський подякував представникам двох теплогенеруючих підприємств за те, що “місто пережило зиму без катаклізмів”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар