На Кіровоградщині маленькі спортсмени вчаться цивільному захисту (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Працівники Управління ДСНС в області проводять семінарські заняття та лекції у навчальних закладах, навчальні фільми та відео- і аудіоролилики соціальної реклами, експозиції у музеї пожежно-рятувальної служби з метою навчання цивільного захисту.

Рятувальники урізноманітнили навчальні заходи проведенням акцій «Потурбуйся про свою безпеку!». Днями участь у ній змогли взяти вихованці обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Ніка», що у селищі Гірничому.

Захід проходив на базі спортивного клубу «Барс». До конкурсної програми було включено змагання на увагу, на знання правил безпечної життєдіяльності, а також вміння надавати самодопомогу та допомогу у різних надзвичайних ситуаціях.

Фахівець групи піротехнічних робіт У ДСНС в області, опираючись на муляжі та макети різних вибухових пристроїв, як сучасних так і боєприпасів часів давноминулої війни, детально розповів дітям та їх наставникам, як поводитись у випадку виявлення ось такого «смертельного сюрприза», щоб не наражати на небезпеку себе й тих, хто поруч, та які служби і за якими телефонами повідомляти про небезпечну знахідку.

Прес-служба У ДСНС в області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар