Кіровоградців запрошують послухати рок та джаз (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

14 березня о 18:00 у БК “Авіатор” (вул. Добровольського 12а) відбудеться кавер-концерт, на якому пролунають рок-хіти 80-90х рр.
Особливість концерту полягає в тому, що будуть виконані найвідоміші пісні рок-гуртів періоду СССР. Буде звучати легкий приємний рок, який може сподобатися людині будь-якого віку, особливо цей концерт сподобається людям старшого покоління, які виросли під цю музику. Кавери виконає дуже відомий гурт “Anatomy of elements”, що раніше мав назву “Сделано в СССР”, але через  політичну ситуацію в країні був перейменований.

Гурт неодноразово виступав на сцені кіровоградського дендропарку та у ресторані “Вікторія”. Також кавери на вітчизняну рок музику періоду 80х-90х років виконає гурт “КОНТРверсія”, який окрім каверів також виконає свої авторські пісні. А розбавить атмосферу гурт “Jazzy”, який гратиме для вас джаз. Будь яка людина, яка відвідає цей концерт, зможе не просто послухати приємну музику, а також насолодитися якісним звуком і чудовими світловими ефектами, сидячи на зручному стільчику.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар