Сирота, який зараз знаходиться у реанімації, потребує допомоги

У ніч з 9 на 10 березня близько 2.00 ночі в Кіровограді відбулася аварія – мотоцикл зіштовхнувся з автомобілем, двоє постраждалих. 16-літня Анна та 18-літній Павло зараз перебувають у лікарні в дуже тяжкому стані. Їм обом потрібна якісна медична допомога, але коштів у родин не вистачає.

Внаслідок зіткнення Павло Павленко отримав черепно-мозкову траму, розрив печінки, лікарі вирізали нирку. Зараз хлопець знаходиться у реанімації. Лікарі характеризують його стан як стабільно тяжкий.

«Ми щойно з дідусем Павла купили ліків на 2500 грн. Скільки ще треба грошей – не знаємо. Тому потрібна будь-яка допомога: гроші, ліки – не має значення. У Павла немає батьків – він круглий сирота, студент ВПУ №9. 25 лютого цього року хлопцю виповнилося 18 років. І дідусь тепер не знає куди звернутися за допомогою», – говорить Валерій Полуднєв, випадковий свідок аварії, який почав опікуватися долею хлопця та дівчини.

У 16-літньої Анни Явецько чисельні переломи і проблеми з хребтом. Зараз вона перебуває в дитячій обласній лікарні. На днях їй мають робити операцію, яка коштує 7 тис. гривень, але у родини зараз таких коштів немає.

«До цього Аня була в реанімації. Вчора її перевели в дитячу обласну лікарню у відділ травматології. У неї роздроблена права нога – треба робити операцію і ставити пластини, але у нас таких коштів зараз немає», – розповідає Людмила Дмитрівна, мама Ані.

Іван Миколайович та Людмила Дмитрівна звертаються до всіх з кіровоградців з проханням допомогти.

(099) 394-45-98 – Іван Миколайович, дідусь Павла

(050) 420-69-77 – Валерій, випадковий свідок аварії, який опікується здоров’ям молодих людей.

(095) 690-19-98 – Людмила Дмитрівна, мама Ані.

6706 3500 1418 6095 – особистий рахунок Анни Явецько

Поширити:

Залишити коментар:

коментар