В Олександрії покажуть відео про корупцію мера

Друге судове засідання в Олександрійському міськрайонному суді з приводу підозри про корупційну діяльність Олександрійського міського голови Степана Цапюка відбулося вчора, 6 листопада, передає власкор Першої електронної

Сам Степан Цапюк до суду не з’явився.

Під час засідання суд заслухав свідчення свідків (відповідно до прийнятого рішення на попередньому засіданні).

Свідками були частина депутатів міськради та працівників міськвиконкому відповідних управлінь.

Частина з них свідчила на користь міського голови: «перед прийняттям рішення сесії він повідомив про конфлікт інтересів» (мова про рішення міськради щодо викупу сином міського голови Максимом Цапюком земельної ділянки по вул. Куйбишева, 100, де розташовується комерційний об’єкт). Інші ж свідки дотримувалися протилежної думки.

Заслухавши всі свідчення, суддя ознайомив сторони з переліком документів, які є в справі, а потім поцікавився думкою обвинувачення і захисту, чи варто в суді переглянути відеозапис сесії. Прокурор сказав, що це доцільно. Між тим, адвокат не став наполягати на перегляді. Він зазначив, що навряд чи це так важливо, а втім – на розсуд суду.

Вислухавши сторони, суддя схилився до того, що відео варто переглянути, але вже на наступному засіданні, яке призначив на 12 листопада.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар