Для кіровоградок лунали “Мелодії весни” (ФОТО)

Днями у Кіровоградській обласній філармонії відбувся святковий концерт «Мелодії Весни», присвячений Міжнародному жіночому дню. 

На дворі вже дихає весна, тож уся прекрасна половина людства з нетерпінням чекає на головне свято березня. А Кіровоградська обласна філармонія, як завжди, приготувала незабутнє привітання для  всіх  жінок міста.

Різноманітна концертна програма була створена за участю солістів філармонії: заслуженого артиста України Сергія Дьоміна, лауреата міжнародних конкурсів Ярослава Страшного,  учасника шоу «Голос Країни» Владислава Кашпуренка та творчих колективів: інструментального ансамблю «Єлисавет-ретро», камерного оркестру «Концертіно» та академічного театру музики, пісні і танцю «Зоряни».

Повна зала глядачів, гарний настрій, яскраво прикрашена сцена, професіонально побудована програма, несподівані нові аранжування, привабливий ведучий та харизматичні артисти створили особливо святкову атмосферу протягом всього вечора.

Не зважаючи на те, що концерт присвячувався жінкам, до святкового заходу долучилися також і чарівні артистки філармонії, даруючи свою майстерність і талановитість глядачу. Це художній керівник академічного театру музики, пісні і танцю «Зоряни», неймовірно талановита жінка, народна артистка України Антоніна Червінська, художній керівник камерного оркестру «Концертіно», заслужений діяч мистецтв України Наталія Хилобокова,  прекрасний скрипаль інструментального ансамблю «Єлисавет-ретро» Олена Фурманова та артистки балету «Зоряни».

Але ж і чоловіки не залишались  осторонь. Номер за номером вони дивували і закохували в себе кожну панянку. Представниць прекрасної статі порадувало незвичайне тріо у складі Сергія Дьоміна, Владислава Кашпуренка, та Ярослава Страшного з оригінальним виконанням пісень Д. Руссоса «Ти не забудь» та С. Вакарчука «Все буде добре». Також зривав гучні оплески виступ інструментального ансамблю «Єлисавет-ретро» за керівництвом Валерія  Федчишина.

Отже, кожен з глядачів  отримав велике задоволення від святкового концерту, присвяченого чарівним жінкам.

Текст та фото Лебеденко Олени

Поширити:

Залишити коментар:

коментар