Як переселенці штурмували “гарячу лінію” голови ОДА (ІНФОГРАФІКА)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У 2014 році на гарячу лінію голови облдержадміністрації надходили звернення від вимушених переселенців. Зокрема, з АР Крим надійшло 7 звернень (15 осіб, у т.ч. 4 дитини), з Донецької та Луганської областей – 156 звернень від 417 осіб у тому числі 172 дитини.

У своїх зверненнях вони порушували питання: організації тимчасового проживання, організації різних видів соціальної допомоги, реєстрації проживання на території Кіровоградської області, влаштування дітей до шкіл та дитячих садків, виплати пенсій.

Також операторами гарячої лінії надано невідкладну роз’яснювальну та інформаційну допомогу 141 заявнику (91-Донецьк, 50-Луганськ) з питань розміщення переселенців на території Кіровоградської області, переліку необхідних документів для їх реєстрації в установах області, надано номери телефонів обласного штабу з питань розміщення переселенців.

На гарячу лінію також надходили звернення від мешканців області, які пропонували свої помешкання для проживання переселенців, всього надійшло 12 таких пропозицій.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар