Тендерна мафія: СБУ затримала посадовця відділу освіти Знам’янської РДА за хабарництво (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

5 березня ц.р. Ленінський районний суд Кіровограда обрав запобіжний захід – тримання під вартою строком 2 місяці для секретаря тендерного комітету відділу освіти Знам’янської РДА, якого підозрюють в одержанні хабара.

Співробітники СБУ спільно зі слідчими УМВС України затримали посадовця «на гарячому» під час одержання 24,9 тисяч гривень так званого «відкату» від підприємця. Працівник райдержадміністрації затребувала гроші за проплату закупівлі вугілля для закладів освіти району.

Триває досудове розслідування у рамках кримінального провадження за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України. Чиновнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю у сфері тендерних закупівель.

В Управлінні Служби безпеки України в Кіровоградській області діє цілодобовий «телефон довіри». Будь-який громадянин має можливість звернутися за номером (0522) 36-13-06 у разі наявності інформації про корупційні діяння та хабарництво з боку працівників суду, правоохоронців, держслужбовців та посадовців інших органів, уповноважених на виконання функцій держави.

Гарантуємо, що кожне повідомлення буде ретельно розглянуте. У випадку підтвердження викладеної інформації, вживатимуться заходи у відповідності до діючого законодавства.

Прес-сектор УСБУ в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар