Кіровоградські ярмаркарі захопили бібліотеку (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 7 березня, у бібліотеці ім. Д. Чижевського відбувся весняний благодійний ярмарок «Мерцишор». 

До ярмарку-розпродажу долучились майстри та майстрині Кіровоградщини, які продавали свої вироби та смаколики, ділилися рецептами їх створення. Усі кошти будуть використані на потреби  земляків, які служать в зоні АТО.

Окрім того, кіровоградців учили виготовляти ті самі марцишори, від яких і утворилась назва ярмарки. Це двоколірні невеличкі прикраси, які носять біля серця. Вони зігріватимуть наших захисників у ще холодні березневі дні.

Найбільшим попитом ринку благодійності мала Кулінарна сотня. Кіровоградці охоче купували їжотанчики та кекси-патріоти до святкового столу.

До речі, про свято. Деякі гості прийшли обрати подарунки саме до Міжнародного жіночого дня. “Все-одно подарунок купувати треба. А так гроші на благодійність підуть”, – зазначила кіровоградка Євгенія.

Окрім того, на ярмарку можна було придбати народний календар “Заквітчана пісня”, кошти від розповсюдження якого підуть на допомогу дітям загиблих героїв АТО.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар