Школярі з Олександрівщини збирають кошти воїнам АТО

 Учні та трудовий колектив Вищеверещаківського НВК (Олександрівський район) беруть участь в благодійній акції «Допоможемо армії разом» та збирають кошти для військових.

Ще у вересні 2014 року одинадцятикласники були ініціаторами збору коштів для лікування пораненого«кіборга» з сусіднього села Голикового Ярового Олександра. Згодом за кошти, вібрані під час благодійної ярмарки «Допомога захисникам», придбали теплий одяг для учасника АТО Андрія Мережаного, а також передали Вадиму Сукачу  та Олександру Чернецькому у госпіталь кошти для придбання медикаментів.

Про це кореспонденту Першої електронної розповіла педагог-організатор навчального закладу Світлана Нечепоренко. Вона уточнила, що усі перелічені учасники АТО – випускники їх школи.  Для них і їх побратимів діти також виготовляли обереги: ляльки-мотанки, ангели та малювали листівки.

А днями члени трудового колективу навчального закладу зібрали кошти і передали Ірині Висланько, щоб вона змогла почистити криницю, що замулилася. Її чоловік, Павло Висланько, мобілізований до лав української армії і  зараз перебуває на сході України, в зоні АТО.

“Тепер у неї буде вода у дворі, і їй, поки чоловік воює, не доведеться носити її від сусідів”, – зазначила Світлана Нечепоренко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар