Безкоштовне навчання та гарантоване працевлаштування? Це реально!

Інформація щодо набору у вищі навчальні заклади, які готують фахівців для Державної кримінально-виконавчої служби України.

 

Безкоштовне навчання, по закінченню навчального закладу працевлаштування за місцем мешкання

Інститут кримінально-виконавчої служби (м. Київ).

Юридичний факультет. Здійснюється підготовка фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за напрямом підготовки «Право» та «спеціаліст», «магістр» за спеціальністю «Правознавство».

Термін навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» – 3 роки 6 місяців, освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст», «магістр» – 1 рік.

Психологічний факультет. Здійснюється підготовка фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр», «спеціаліст», «магістр» за спеціальністю «Психологія».

Термін навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» – 3 роки 6 місяців, освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст», «магістр» – 1 рік.

Факультет заочного навчання:

– здійснюється підготовка фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за напрямом підготовки «Право» за заочною формою навчання на основі неповної вищої юридичної освіти. Термін навчання 2 роки 6 місяців.

– здійснюється підготовка фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст», «магістр», за спеціальністю «Правознавство» за заочною формою навчання на основі базової вищої юридичної освіти. Термін навчання 1 рік.

 

Чернігівський юридичний коледж Державної пенітенціарної служби України (м. Чернігів).

Здійснюється підготовка фахівців за денною формою навчання кваліфікаційного рівня “молодший спеціаліст” та “бакалавр” за спеціальністю “Правоохоронна діяльність”, “Правознавство”.

Термін навчання:

а) денна форма навчання:

– освітньо-кваліфікаційного рівня „молодший спеціаліст” – 3 роки;

– освітньо-кваліфікаційного рівня „бакалавр” – 4 роки;

б) заочна форма навчання – 4 роки.

 

Навчання безкоштовне!

За довідковою інформацією про порядок відбору кандидатів на навчання звертатись: м. Кіровоград, вул. В.Перспективна, 63, 25001 тел.(0522) 33-32-94; (099) 050-6495; (097) 292-09-76, E-mail: cpoc@ukr.net

Поширити:

Залишити коментар:

коментар